344618.jpg

 

 

2 rkl oliiviöljyä

2 kynttä valkosipulia

185 g tonnikalaa vedessä

400 g tomaattimurskaa

2 rkl kapriksia

1 dl oliiveja

3 kpl anjovisfileetä

0.5 tl mustapippuria

1-2 tl paprikajauhetta

1-2 rkl soijakastiketta

50 g Koskenlaskija sulatejuustoa

1 dl kermaa

rakuunaa, basilikaa

 

Valuta vesi tonnikalasta. Valuta kaprikset, anjovikset ja oliivit vedessä suolan välttämiseksi. Kuivaa talouspaperissa. Silppua anjovikset, siivuta oliivit. Kuumenna kasarissa öljy. Lisää murskattu valkosipuli. Kiehauta. Lisää tonnikala lastalla samalla hienontaen. Lisää sitten tomaattimurska, kaprikset, oliivit ja anjovikset sekä mausteet. Anna hautua hiljaisella lämmöllä kannen alla jonkin aikaa. Sekoita sulatejuusto ja kerma joukkoon. Mausta lopuksi rakuunalla ja basilikalla. Tarjoile pastan kanssa.