2 rkl oliiviöljyä
2 kynttä valkosipulia
185 g tonnikalaa vedessä
400 g tomaattimurskaa
2 rkl kapriksia
1 dl oliiveja
3 kpl anjovisfileetä
0.5 tl mustapippuria
1-2 tl paprikajauhetta
1-2 rkl soijakastiketta
50 g Koskenlaskija sulatejuustoa
1 dl kermaa
rakuunaa, basilikaa
Valuta vesi tonnikalasta. Valuta kaprikset, anjovikset ja oliivit vedessä suolan välttämiseksi. Kuivaa talouspaperissa. Silppua anjovikset, siivuta oliivit. Kuumenna kasarissa öljy. Lisää murskattu valkosipuli. Kiehauta. Lisää tonnikala lastalla samalla hienontaen. Lisää sitten tomaattimurska, kaprikset, oliivit ja anjovikset sekä mausteet. Anna hautua hiljaisella lämmöllä kannen alla jonkin aikaa. Sekoita sulatejuusto ja kerma joukkoon. Mausta lopuksi rakuunalla ja basilikalla. Tarjoile pastan kanssa.
Kommentit