Miehen työpaikkaruokala on koronaepidemian vuoksi suljettuna ainakin elokuulle, ja hän kyllästyi aika nopeasti mikroaterioihin lounasruokana. Olenkin ruvennut tekemään viikonloppuruokia isommat määrät, että siitä riittää viikolle evästä. Eilen tein haudutuspadassa ison satsin hapanimelää possua ja tänään oli vuorossa havaijilainen broileri.
600 g broilerin rintaleikettä
150 g pekonilastuja
1 paprika
2 dl BBQ-kastiketta
2 tl soijakastiketta
2 tl worcesterkastiketta
1/4 tl valkosipulijauhe
1/4 tl pippuria
2 prk ananasmurskaa
Laita broilerin rintaleikkeet haudutuspadan pohjalle. Lisää kuutioitu paprika. Ruskista pekonilastut pannulla tai uunissa ja lisää pataan. Sekoita hyvin valutettu ananasmurska ja loput ainekset keskenään ja kaada seos pataan.
Kypsennä High 4 tuntia.
Kommentit