1577132.jpg

Ohje on Torino Kaura pasta pussin kyljestä. Ohjeen annoksesta riittää 4-5 syöjälle.

1 rkl rypsiöljyvalmistetta
300 g hunajamarinoituja broilerin fuleesuikaleita
100 g sipulikuutioita (pakaste) 
1 tl currya
2 rkl Sunnuntai-vehnäjauhoja
5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 prk kasvisrasvasekoitetta 
1 ps herne-maissi-paprikaa
½ tl suolaa
1/2 ps Torino Kaura-pastaa (250 g)

Ruskista broilerin suikaleet ja sipuli kevyesti paistokasarissa. Sekoita joukkoon curry ja vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon ruokakerma, herne-maissi-paprika ja suola. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita välillä. Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä uunin keskitasolla 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.