IMG_20241126_180017%5B1%5D.jpg

 

n. 550 g naudan palapaistilihoja (minulla Lakeuden Highland)

2 rkl vehnäjauhoja

3/4 tl suolaa

1 lihaliemikuutio

1½-2 rkl soijakastiketta

2 rkl tomaattisosetta

2 3/4 dl vettä

1 paprika, suikaleiksi paloiteltuna

1 kookas maustekurkku, kuutioituna

1 dl kuohukermaa

 

Laita minigrip-pussiin jauhot ja suola. Laita sitten pussiin naudan palapaistilihat ja ravistele pussia niin, että lihat peittyvät jauhoihin. Ruskista lihapalat sen jälkeen pannulla rasvassa ja laita ne haudutuspadan pohjalle. 

Lisää haudutuspataan lihaliemikuutio, soijakastike, tomaattisose ja vesi. Kypsennä High 4 tunnin ajan. Non 20 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä lisää paprikasuikaleet, maustekukurkkukuutiot ja kerma. Sekoita ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuutin ajan.