IMG_0266%5B1%5D.jpg

¨

Kaupasta löytyi ruotsalaisia varhaisperunoita ja niitähän piti ostaa. Kilohinta oli reilut 3 euroa. 

 

600 g keitettyjä varhaisperunoita

suolaa

mustapippuria

400 g grilllibalkan makkaraa

2 keitettyä kananmunaa

5 rkl sinappikurkkusalaattia

2½  dl ruokakermaa

ruohosipulia

 

Pese uudet perunat, keitä kypsiksi ja viipaloi ne. Viipaloi makkarat. Hienonna kananmunat haarukalla. Sekoita sinappikurkkusalaatti ja ruokakerma.Voitele uunivuoka ja astettele siihen viipaloidut perunat, mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele päälle makkarat ja munasilppu. Kaada vuokaan maustettu kerma. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Ripottele valmiin ruoan päälle halutessasi ruohosipulisilppua