1188716.jpg

Nopsaa ruoanlaittoa jälleen kerran. Tämän tyyppistä risottoa teimme -70-luvulla koulun kotitaloudessa, ja se oli olevinaan niin hyvää ja erikoista, kun kotona 
ei koskaan risottoa oltu tehty.

1 rkl öljyä
2 dl riisiä
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 rkl tomaattiketsuppia
1 ps herne-maissia-paprikasekoitusta
1 pkt (300 g) kuorettomia nakkeja
1 tl yrttisekoitusta.

Kuumenna kattilassa öljy ja lisää riisit. Kuullota riisejä hetki, älä anna ruskistua. Lisää vesi sekä lihaliemikuutio ja ketsuppi. Sekoita, kunnes liemikuutio on liuennut. Hauduta pienellä lämmöllä kannen alla riisit kypsäksi n. 20 minuuttia.. Lisää viipaloidut nakit sekä herne-maissi-paprika-sekoitus ja anna hautua vielä viitisen minuuttia.Mausta lopuksi yrttimausteella.