IMG_0145.jpg

 

Tällä ohjeella tulee iso määrä keittoa, 4.7 litran haudutuspatani tuli yli puolilleen. Loput menee pakastimeen, ja syödään jossain vaiheessa vielä toisenkin kerran.

 

400 g naudan jauhelihaa

2 porkkanaa, viipaloituna

4 varsisellerin vartta, kuutioituna

1 sipuli, silputtuna

2 tlk á 400 g tomaattimurskaa

1 l lihalientä

2 laakerinlehtä

1 tl oreganoa

1 tl basilikaa

½ tl timjamia

1 tl suolaa

1/4 tl pippuria

1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

1 tlk kidney-papuja, valutettuna ja huuhdeltuna

2,5 dl sarvimakaronia, keittämättömänä

 

Ruskista jauheliha pannulla. Laita paistettu jauheliha haudutuspataan yhdessä muiden ainesten kanssa - papuja ja pastaa lukuunottamatta. Lisää mausteet ja laita kansi päälle. Kypsennä High 3½-4 tuntia (tai Low 7-8 tuntia). Lisää pavut ja makaronit 30 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä.