Tällä ohjeella tulee iso määrä keittoa, 4.7 litran haudutuspatani tuli yli puolilleen. Loput menee pakastimeen, ja syödään jossain vaiheessa vielä toisenkin kerran.
400 g naudan jauhelihaa
2 porkkanaa, viipaloituna
4 varsisellerin vartta, kuutioituna
1 sipuli, silputtuna
2 tlk á 400 g tomaattimurskaa
1 l lihalientä
2 laakerinlehtä
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
½ tl timjamia
1 tl suolaa
1/4 tl pippuria
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 tlk kidney-papuja, valutettuna ja huuhdeltuna
2,5 dl sarvimakaronia, keittämättömänä
Ruskista jauheliha pannulla. Laita paistettu jauheliha haudutuspataan yhdessä muiden ainesten kanssa - papuja ja pastaa lukuunottamatta. Lisää mausteet ja laita kansi päälle. Kypsennä High 3½-4 tuntia (tai Low 7-8 tuntia). Lisää pavut ja makaronit 30 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä.
Kommentit