IMG_2732%5B1%5D.jpg

 

Viikonloppuruoaksi hampurilaisia. Paistoin jauhelihapihvit uunissa 220 asteessa 20 minuuttia. Valmiin pihvin päälle lisäsin  juustoviipaleen. Sämpylät halkaisin ja kuumensin puolikkaat leivänpaahtimessa. Välissä lehtisalaattia, tomaattia, maustekurkkua, paahdettua sipulirouhetta ketsuppia ja hampurilaiskastiketta. 

 

Mureketaikina hampurilaispihveille: 

400 g naudan jauhelihaa

2 munaa

2 rkl sinappia

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

mustapippuria

1 tl suolaa

 

Laita jauheliha kulhoon, lisää mausteet, munat, sinappi ja sipulirouhe. Sekoita taikina tasaiseksi, ja laita jääkaappiin maustumaan kymmeneksi  minuutiksi. Paista uunissa 220 asteessa 20 minuuttia.