IMG_4907%5B1%5D.jpg

 

K-Supermarketissamme vaihtui hiljattain kauppias, ja nyt on tullut myyntivalikoimaan useampiakin tuotteita, joita ei entisen kauppiaspariskunnan aikana hyllystä löytynyt. Tänään töiden jälkeen kaupassa käydessä valkkasin ostoskärryyn iltasapuskaa varten Jyväbroiler Broilerin uunifilee Tomaatti-Persilja & Paprikavoi -pakkauksen. Tuote myydään uunivalmiissa muovirasiassa, mutta kyllä minä aina tämmöiset siirrän normaaliin uunivuokaan ruokaa valmistaessani, kun nuo muovirasiat eittämättä pehmenevät uunissa.Nämä broilerinfileet oli maustettu tomaatti-persiljatahnalla ja lisänä pakkauksessa oli pari maustevoinappia, jotka sisälsivät mm. paprikaa, valkosipulia ja chiliä - kuitenkin varsin miedon makuinen ruoka chilistäkin huolimatta. Söimme sapuskan täysjyväriisin kanssa, miehelle jäi tästä annoksesta syötävää vielä huomiseksikin, tuo etätyö hänellä kun tahtoi jäädä päälle suurilta osin koronan jälkeenkin, vaikka vuodenvaihteessa hyvinvointialueelle siirryttyä työ vaihtui ja omalta osaltaan vastuualueenaan on nyt koko EPHVA.

 

1 pkt (590 g) Jyväbroiler Broilerin Uunifilee Tomaatti-Persilja & Paprikavoi

200 g varsiparsakaalia

200 g kirsikkatomaatteja

öljyä, suolaa, pipppuria

 

Siirrä broilerinfileet (pakkauksessa 4 kpl) halutessasi voideltuun uunivuokaan. Huuhtele kirsikkatomaatit ja varsiparsakaalit (itse napsaisin veitsellä niistä n. 3 cm varren alaosasta pois). Laita varsiparsakaalit ja kirsikkatomaatit vuokaan broilereiden päälle. Valele kasviksille hieman ruokaöljyä ja mausta ne suolalla ja pippurilla. 

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia. 20 minuutin paistamisen jälkeen peitä vuoka foliolla, etteivät varsiparsakaalit pääse palamaan.

 

IMG_4903%5B1%5D.jpg