Pohja:
1 pkt Pirkka piirakkataikinaa ( Pakaste)
Täyte:
sinappia
1 prk tonnikalaa vedessä
2 tomaattia
1 dl tilliä hienonnettuna
Juustoseos:
1 dl maitoa
100 g ruohosipulituorejuustoa
mustapippuria
1 tl pizzamaustetta
1/4 tl suolaa
2 kananmunaa
Pinnalle:
2 dl juustoraastetta
Painele sulanut piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Valuta tonnikala ja viipaloi tomaatit. Kuumenna maito kattilassa ja sulata tuorejuusto kuuman maidon joukkoon. Jäähdytä seosta hieman, ennen kuin lisäät mausteet ja kananmunat.
Sivele pohja sinapilla. Levitä tonnikala, tomaatit ja tilli piirakkapohjalle. Kaada juustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista piirakkaa vielä 200 asteisen uunin alatasolla 20 minuuttia.
Kommentit