SAM_3337-normal.jpg

 

Pohja:

1 pkt Pirkka piirakkataikinaa ( Pakaste)

 

Täyte: 

sinappia

1 prk tonnikalaa vedessä

2 tomaattia

1 dl tilliä hienonnettuna

 

Juustoseos: 

1 dl maitoa

100 g ruohosipulituorejuustoa

mustapippuria

1 tl pizzamaustetta

1/4 tl suolaa

2 kananmunaa

 

Pinnalle: 

2 dl juustoraastetta

 

Painele sulanut piirakkataikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Valuta tonnikala ja viipaloi tomaatit. Kuumenna maito kattilassa ja sulata tuorejuusto  kuuman maidon joukkoon. Jäähdytä seosta hieman, ennen kuin lisäät mausteet ja kananmunat. 

Sivele pohja sinapilla. Levitä tonnikala, tomaatit ja tilli piirakkapohjalle. Kaada juustoseos vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista piirakkaa vielä 200 asteisen uunin alatasolla 20 minuuttia.