IMG_4932%5B1%5D.jpg

 

400 g naudan jauhelihaa

½ tl suolaa

½-1 tl sipulijauhetta

1 tl sitruunapippuria

1 pss (700 g) Apetit Bataatti-juuresgratiini

2 dl juustoraastetta

1 prk (200 g) raejuustoa

2 dl ruokakermaa

2 dl maitoa

3 munaa

1 tl suolaa

 

Paista jauheliha pannulla rasvassa, mausta suolalla, sipulijauheella ja sitruunapippurilla.

Sekoita keskenään Bataatti-juuresgratiiniainekset, paistettu jauheliha, juustoraaste ja raejuusto. Laita seos laakeaan laakeaan voideltuun uunivuokaan. Sekoita ruokakerma, maito ja munat keskenään, mausta munamaito suolalla ja kaada se tasaisesti vuokaan.

Paista 225 asteessa tunnin ajan. Puolen tunnin paistamisen jälkeen painele pintaa lastalla, niin että munamaito nousee pinnalle eikä pinta pääse kuivumaan.