Mies toivoi siskonmakkarakeittoa ruoaksi ja sitä tein pitkästä aikaa. Siskonmakkarat puristin kuorestaan pallerkoiksi reii´itetyn leivinpaperin päälle ja ruskistin pöhöttimessä 200/7-8.
Keiton tein perinteiseen tapaan hellalla. Jääkaapissa oli oleskellut Coopin juokseva sulatejuustopurkki, jonka käytin tähän ruokaan.
1,3 dl vettä
2 kasvisfondikuutioita
1 pss (750 g) Apetit Peruna & Keittokasvis
400 g Korpelan siskonmakkaroita
1 prk (250 g) Coop Juokseva sulatejuusto
6-8 kpl kokonaisia mustapippureita
Laita vesi, pippurit ja kasvisfondikuutiot kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää Peruna & keittokasvis -pakaste. Kun liemi alkaa kiehua uudelleen, keitä 10 minuuttia. Lisää sitten ruskistetut siskonmakkarat ja juokseva sulatejuusto. Sekoita ja jatka kypsentämäistä vielä 5 minuutin ajan.
Kommentit