IMG_20240726_180656_1%5B1%5D.jpg

 

Mies toivoi siskonmakkarakeittoa ruoaksi ja sitä tein pitkästä aikaa. Siskonmakkarat puristin kuorestaan pallerkoiksi reii´itetyn leivinpaperin päälle ja ruskistin pöhöttimessä 200/7-8.

Keiton tein perinteiseen tapaan hellalla. Jääkaapissa oli oleskellut Coopin juokseva sulatejuustopurkki, jonka käytin tähän ruokaan.

1,3 dl vettä

2 kasvisfondikuutioita

1 pss (750 g) Apetit Peruna & Keittokasvis

400 g Korpelan siskonmakkaroita

1 prk (250 g) Coop Juokseva sulatejuusto

6-8 kpl kokonaisia mustapippureita

 

Laita vesi, pippurit ja kasvisfondikuutiot kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää Peruna & keittokasvis -pakaste. Kun liemi alkaa kiehua uudelleen, keitä 10 minuuttia. Lisää sitten ruskistetut siskonmakkarat ja juokseva sulatejuusto. Sekoita ja jatka kypsentämäistä vielä 5 minuutin ajan.

 

IMG_20240726_183652%5B1%5D.jpg