IMG_0953%5B1%5D.jpg

 

Siskonmakkarakeittoa curry- ja Koskenlaskijasäväyksellä. Tämä vaan on niin paljon parempaa kuin se tavallinen siskonmakkarakeitto!

 

1,2 l vettä

1 pss Apetit Peruna ja Keittokasvikset

2 kanafondikuutiota

1 rkl currya

ripaus valkosipulirouhetta

½ tl kurkumaa

ripaus mustapippuria

laakerinlehti

200 g Koskenlaskija Perinteinen sulatejuustoa

400 g Korpelan siskonmakkaroita

 

Mittaa vesi kattilaan, lisää kanafondikuutiot ja mausteet. Kun vesi kiehuu, lisää Peruna ja Keittokasvikset. Kun vesi uudelleen alkaa kiehua, keitä 5 minuuttia. Lisää sitten sulatejuusto pieninä kuutioina ja saksi siskonmakkarat keittoon. Jatka keittämistä vielä 10 minuuttia, sekoittele aluksi, jotta juusto sulaa.