702950.jpg

400 g seitiä
suolaa
sitruunapippuria
1 pieni rasia tuoreita herkkusieniä
140 g pekonikuutioita
paahdettua sipulirouhetta
2 rkl tomaattipyrettä
100 g ruohosipulituorejuustoa
2 dl kevyt ruokakermaa
(suolaa)

Laita kohmeiset seitipalat uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa ja sitruunapippuria. Paista sieniä paistinpannulla, kunnes niistä irtoava neste on haihtunut. Lisää pekonikuutiot ja paista kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää maun mukaan paahdettua sipulirouhetta. Lisää pannulle tomaattipyre, tuorejuusto ja ruokakerma ja sekoittele kunnes tuorejuusto on sulanut. Mausta halutessasi vielä suolalla. Levitä sieni-pekoniseos kalojen päälle ja kypsennä 175 asteessa noin 45 minuuttia.