IMG_0030%5B1%5D.jpg

 

2 litraa vettä

5 dl pastaa

suolaa

300-400 g broilerin fileesuikaleita (minulla Kariniemen Gourmet Kananpojan Isot suikaleet fileestä, aurinkokuivattu tomaatti)

1 rkl öljyä

(2 valkosipulinkynttä)

(½ tl rouhittua mustapippuria)

400 g tomaattimurskaa

150 g pakastepinaattia

½-1 tl suolaa

1 tl sokeria

150 g juustoraastetta

 

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi vesi pois.

Paista broilerinsuikaleita paistokasarissa öljyssä viitisen minuuttia tai kunnen broileri on hieman ruskistunut. Lisää tomaattimurska ja pakastepinaatti broilerin joukkoon. Keitä kastiketta sekoitellen 5 minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Mausta suolalla ja sokerilla. Jos käytät marinoimattomia broilerisnuikaleita, lisää kaksi kuorittua, veitsellä pilkottua valkosipulinkynttä ja mustapippuria (näissä Kariniemen suikaleissa nämä mausteet olivat jo valmiina).

Sekoita pasta ja tomaatti-broilerikastike ja kaada seos n. 25 x 30 cm vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.