IMG_0620%5B1%5D.jpg

 

Erään arki-illan ruokaa. Tämä makaronilaatikko sopii myös munattomaan ruokavalioon. 

 

1 pussi (400 g) makaronia

400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

1 tl suolaa

½ tl aromisuolaa

pippurisekoitusta

1 l lihalientä

1 pkt (250 g) Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa

 

Keitä makaronit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois lävikössä. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulirouhe. Mausta suolalla, aromisuolalla ja pippurilla. Kuumenna vesi kattilassa ja sulata siihen 1 lihaliemikuutio ja paloiteltu sulatejuusto, kuumenna, kunnes seos on tasaista. Sekoita makaronit ja jauheliha, kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle juusto-lihaliemi. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia.