IMG_0478%5B1%5D.jpg

 

Lauantaiaamuna Torin tarjontaa selaillessani hoksasin, että paikkakunnallamme eräs henkilö myi puolukoita. Ostimme ämpärillisen, ja nyt on sitten tavoitteena puolukoiden "tuhoaminen". Tästä reseptistä aloitetaan. 

 

4 dl puolukoita

1 dl sokeria

1 dl fariinisokeria

100 g voita

2 dl kaurahiutaleita

1 tl kanelia

 

Sekoita puolukat ja sokeri ja kaada ne voideltuun piirakkavuokaan. Sekoita keskenään fariinisokeri, kaurahiutaleet ja sulatettu voi. Mausta seos kanelilla ja lusikoi se puolukoiden päälle. Paista 200 asteessa uunissa 20 minuuttia, tai kunnes pinta saa kauniin värin. 

Tarjoa vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

 

IMG_0476%5B1%5D.jpg