IMG_0105%5B1%5D.jpg

 

Nopeatekoista arkiruokaa. 

 

250 g tricolori simpukka pastaa

1 pkt (300 g) nakkeja (minulla Snellmannin Kunnon kuoreton nakkimakkara)

1 paprika

½ rkl öljyä

1 prk ( 390 g) Pirkka tomaatti-basilika pastakastiketta

1 tl paprikajauhetta

½ tl suolaa

½ tl sokeria

ripaus mustapippuria

1 dl vettä

2 munaa

150 g juustoraastetta

 

Keitä pasta kypsäksi pakkausohjeen mukaan. Valuta pasta. 

Viipaloi nakit ja leikkaa paprika kuutioiksi. 

Paista pannulle nakit ja paprika. Kaada pannulle pastakastike, mausta paprikajauheella, suolalla, sokerilla ja pippurilla. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada joukkoon. Hauduta kannen alla 10 minuuttia. 

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja sekoita joukkoon juustoraaste. 

Sekoita pastan joukkoon nakkikastike ja kaada seos vuokaan. Levitä päälle juusto-munaseos.

Gratinoi 200 asteessa 20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa väriä. Tarjoile salaatin kanssa.