IMG_0024%5B1%5D.jpg

 

1 kpl piirakkataikina (pakaste)

 

Täyte: 

sinappia

1½ prk tonnikalaa

kirsikkatomaatteja halkaistuna

 

200 g Creme Bonjour Yrttitarha -tuorejuustoa

2 dl ruokakermaa

3 kananmunaa

½ tl suolaa

1 rkl kuivattua tilliä

 

Taputtele sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225 asteessa 10 minuuttia. 

Voitele pohja sinapilla. Lisää tonnikala ja tomaatit. 

Pehmitä tuorejuustoa täysteholla mikroaaltouunissa 15-20 sekuntia. Sekoita tuorejuusto ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi. Vatkaa joukkoon kananmunat. Valuta tuorejuusto-kermaseos tonnikalojen päälle. Paista piirakkaa vielä 225 asteessa n. 35 minuuttia, kunnes pohja on täysin hyytynyt ja pinta on saanut hieman väriä. 

Paistumisen loppuvaiheessa peitin vuoan foliolla, ettei piirakka tummunut liikaa.