001.jpg

 

Pohja:

2,5 dl vehnäjauhoja

½ dl kauraleseitä

1 tl leivinjauhetta

1 dl voisulaa

1 dl vettä

 

Täyte: 

½ dl maitoa

½ pkt Koskenlaskija-juustoa

1 punainen paprika

100-150 g kinkkusuikaleita

1 muna

1 dl ruokakermaa

2 dl juustoraastetta

ripaus mustapippuria

½ tl paprikajauhetta

1 rkl kuivattua persiljaa

 

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, lisää voisula ja viimeiseksi vesi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.

Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna maito ja sulata siihen paloiteltu Koskenlaskija. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.