SAM_3623-normal.jpg

 

Oikein maukasta keittoa! Mies totesi, että tällaista useammin. Poika tyytyi onkimaan keitostaan makkaranpalaset. 

 

1,2 l lihalientä kuutioista

maustepippureita

valkosipulirouhetta

1/4 valkokaalia suikaleina

pala juuriselleriä kuutioina

1-2 porkkanaa kuutioina

1 punainen paprika kuutioina

300-400 g balkaninmakkaraa

meiramia

 

Pinnalle: persiljasilppua

 

Kuumenna lihaliemi, pippurit ja valkosipulirouhe kiehuvaksi. Lisää kaali, selleri ja porkkanat ja hauduta hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää paprika ja keitä, kunnes kaikki ovat pehmeitä.  Suikaloi tai kuutioi makkara ja lisää keittoon. Mausta meiramilla ja anna keiton kuumentua. Ripottele päälle runsaasti persiljasilppua.