SAM_3586-normal.jpg

 

1 pkt ( 400 g ) seitiä

½ tl suolaa

ripaus mustapippuria

 

KASTIKE

3 rkl voita tai margariinia

3 rkl vehnäjauhoja

4 dl ruokakermaa

1 pss ( 150 g ) Koskenlaskija murennettu

½ rkl tilliä

½ tl suolaa

ripaus mustapippuria

 

Sulata seiti kohmeiseksi mikrossa täysteholla 2 minuuttia. Paloittele kala, Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta. 

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna kiehahtaa. Lisää joukkooon ruokakerma koko ajan sekoittaen. Kiehauta. Lisää  kastikkeen joukkoon Koskenlaskija-juusto ja sekoita tasaiseksi. Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan. 

Paista 175 asteessa uunissa 25-30 minuuttia.