Tällaista tänään. Mies käski laittaa blogiin, että ruoka oli viedä kielen mennessään...

Leikkaa naudan ulkofileestä noin sentin paksuisia pihvejä ja nuiji ne kelmun välissä ohueksi. Laita keskelle pihviä haluamaasi täytettä (tässä tapauksessa Emmentalia ja Musta Pekka -juustoa). Kääri tiiviiksi rullaksi ja kiinnitä coctail-tikulla. 

Ruskista kääryleet pannulla. Kun kääryleet ovat saaneet kauttaaltaan väriä, ripottele pintaan suolaa ja pippurisekoitusta. Kaada pannuun hieman vettä (itse laitoin 5 dl / 600 g) ja kiehauta. Siirrä kääryleet uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin tunnin ajan. 

Kastikkeen tein haudutusliemestä lisäämällä siihen kermaa (1 dl )  ja suurustamalla vehnäjauhoilla (3 rkl), anna kastikkeen kiehua 10 minuuttia.