Perunasose:n. 15 kpl (1 1/2 kg) jauhoisia perunoita
vettä
3 dl maitoa
1 tl suolaa
1 rkl margariinia tai voita

Jauhelihaseos:
400 g naudanjauhelihaa
1 dl sipulikuutioita (pakaste)
1/2 rkl öljyä
2 tl pizzamaustetta
1/2-1 tl suolaa

Pinnalle:
1 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

Lohko pestyt ja kuoritut perunat. Keitä perunoita 15-20 minuuttia vedessä, kunnes perunat ovat pehmeitä. Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat ja lisää vähitellen kiehuva maito. Mausta margariini- tai voinokareella. Lisää suola. 

Kuumenna öljy paistinpannussa. Ruskista jauheliha ja kuullota sipuli jauhelihan joukossa. Mausta seos pizzamausteella ja suolalla.

Voitele uunivuoka. Kaada vuokaan kerroksittain perunasosetta ja jauhelihaseosta. Päällimmäiseksi tulee perunasosekerros. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.