Luumulla ja maksapasteijalla täytettyä lihamureketta!

400 g jauhelihaa
1 dl Ruiskorppujauhoja
2 dl kermaviiliä
1 sipuli + 1 tl öljyä
1-2 munaa
1 tl suolaa
1/2 tl maustepippuria
rouhittua mustapippuria

Täyte:
100 g maksapasteijaa tai -makkaraa
10 liotettua, kivetöntä luumua
3/4  dl hienonnettua persiljaa
3/4 l rakuunaa

Sekoita hienonnettu sipuli ja öljytilkka kulhossa ja kypsennä n. 1 min mikrossa. Anna jäähtyä. Kaada korppujauhot kulhoon, lisää kermaviili, sekoita ja anna turvota.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi mureketaikinaksi ja taputtele se leivinpaperin päälle cm:n paksuiseksi tasaiseksi levyksi. Levitä 2/3 pohjasta maksapasteija tai maksamakkaraviipaleet, hienonnettu persilja, rakuuna ja silputut luumut. Kääri leivinpaperia apuna käyttäen rullalle. Taputtele pinta sileäksi kostutetuin käsin. Paista 200-asteessa 45 minuuttia.