1240236907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

500 g naudan paistijauhelihaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl currya
1 lihaliemikuutio
2½ dl ruokakermaa

3 pss (á 250 g) kukkakaalia pakasteena
vettä
(suolaa)
125 g Koskenlaskija Kylmäsavuporoa
voita
valkopippuria

Pinnalle: tomaatteja, juustoraastetta

Jauhelihaseos:

 Paista jauheliha, mausta paprikajauheella ja currylla, lisää lihaliemikuutio ja kerma, ja keitä kerma kasaan. Laita jauhelihaseos laakean vuoan pohjalle.

Kukkakaalimuusi: 

Laita jäiset kukkakaalit kiehuvaan (halutessasi suolalla maustettuun) veteen ja keitä pehmeäksi. Kaada liemi pois. Lisää  kukkakaalien joukkoon pari nokaretta voita ja puolikas Koskenlaskijaa Kylmäsavuporoa siivuina, sekä valkopippuri. Soseuta sauvasekoittimella kaikki ainekset tasaiseksi muusiksi.

Laita kukkakaalimuusi vuokaan jauhelihaseoksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita pinnalle tomaattiviipaleita ja juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.