1862857.jpg

2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
300 g Pirkka-mangokuutioita
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl jauhettua kardemummaa (en laittanut)
2 liivatetta
2 rkl hedelmämehua

Koristeluun:
mangopaloja

Anna mangopakasteen sulaa. Soseuta 2/3 mangokuutioista sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka, mangoosose, sokerit ja kardemumma. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Purista niistä vesi pois ja liota ne pieneen tilkkaan hedelmämehua. Anna seoksen jäähtyä hetki ja yhdistä se kermarahkaan sekoittaen.

Kaada mousse tarjoilukulhoon ja anna sen hyytyä kylmässä vähintään pari tuntia. Koristele mangopaloilla.

1862790.jpg