388795.jpg

4 pintamaustettua broilerin rintaleikettä
1 dl vettä + ½ kanaliemikuutio
0,75 dl ruokakermaa
0,75 dl omenatäysmehua
1 tlk mangososetta (vauvanruokapurkki)
2 rkl Ohrakasta

Laita broilerin rintaleikkeet limittäin voideltuun uunivuokaan. Paista niitä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kiehauta vesi ja lisää siihen kanaliemikuutio. Sekoita kanaliemeen kerma, mehu, soijakastike, mangosose ja ohrakas. Ota vuoka uunista ja kaada liemi vuokaan. Jatka kypsentämistä 30-40 minuuttia. 

Pintamaustetuista broilerin rintaleikkeistä (nämä olivat Pirkan, myös Saarioisilla on vastaava tuote) leviää makua koko ruokaan eikä kanaliemikuutiota lukuunottamatta muita mausteita tarvita.