Riisipuuro:

3 dl vettä
1,5 dl riisiä
7 dl maitoa
3/4 tl suolaa


Kuumenna vesi, lisää siihen riisiryynit sekoittaen. Keitä viitisen minuuttia ja lisää sitten maito. Keitä hiljalleen 45-60 minuuttia. Lisää kypsentämisen loppupuolella suola.

Luumukiisseli:

1 ps luumuja
7 dl vettä
3/4 dl sokeria
1 tl  kanelia
½ dl vettä
2½ rkl perunajauhoja

Pane kattilaan luumut, vesi (mehu), sokeri ja  kaneli. Keitä miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. 

Nostele kypsät luumut tarjoilukulhoon. Suurusta liemi 1/2 dl:aan vettä sekoitetuilla perunajauhoilla. Kaada kiisseli luumujen päälle. Ripottele pinnalle kuortumisen estämiseksi sokeria.